Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
Slik lager du deilig presskannekaffe

Slik lager du deilig presskannekaffe

Prøv Bodum-metoden steg for steg

Kaffebrygging i verdensklasse
Den franske Chambord-kaffepressen er nå nærmest blitt selve BODUM-ikonet. Den er utstilt ved Museum ofModernArts i New York og står i utallige hjem rundt om i verden. Faktisk i 55 forskjellige land. Chambord ble først fremstilt i rustfritt stål, og siden den gangen har det klassiske designet blitt utformet i flere andre materialer.


Brygg kaffe med en Chambord, ved hjelp av BODUM-metoden steg for steg:

  • Bruk alltid grovmalt kaffe.
  • Bruk kun friskt vann, og vent et halvt minutt etter at vannet har kokt før du heller det over bønnene. Rør og vent.
  • La kaffen brygge i 4 minutter og sett lokket med stempelet over kannen.
  • Trykk ned stempelet. Voila! Den perfekte kaffekoppen –brygget etter BODUM-metoden –klar til servering.


Unngå at kaffen biter tilbake
Kokende vann som helles over kaffebønnene er for varmt for et godt resultat, da mister kaffen mye av sin aroma. Den optimale vanntemperaturen er mellom 92 og 96 grader. Dette er slik du unngår at kaffen blir bitter og smakløs.

 

-Oppskrift og bilder har vi fått fra Bodum- 

Chambord presskanne finner du her

Tilbake