Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Global Ukon santokukniv m/luftlommer 19 cm
Global Ukon santokukniv m/luftlommer 19 cm
Nyhet

Global

Ukon santokukniv m/luftlommer 19 cm

  • Konstruert av det beste rustfrie stålet
  • Ukon har tykkere blader for forbedret ytelse
  • Designet med tommelstøtte for bedre kontroll og effektivitet

1 649,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Du får SMS når ordren er klar!

Beskrivelse

Ukon santokukniven med luftlommer på 19 cm fra Global er et eksepsjonelt verktøy for alle matlaging entusiaster. Med sitt innovative design og høykvalitetsmaterialer er denne japanske kniven et must-have i ethvert kjøkken.

Kniven er konstruert av det beste rustfrie stålet og har tykkere blader for forbedret ytelse. Designet med tommelstøtte for bedre kontroll og effektivitet, gir Ukon santokukniven enestående presisjon og komfort under bruk.

Denne santokukniven fra Global er en del av Ukon-serien, kjent for å kombinere det tradisjonelle med det moderne. Med en slipvinkel på 15 grader og ergonomisk håndtak med tummestøtte som passer både høyre- og venstrehendte kokker, er denne kniven et allsidig verktøy som vil imponere deg med sin skarphet og ytelse.

For å opprettholde knivens skarphet og kvalitet anbefales håndvask og tørking umiddelbart etter bruk. Utnytt potensialet til din matlaging med Ukon santokukniven fra Global, den ultimate kjøkkenpartneren for profesjonelle resultater!
Produktdetaljer
EAN:
4943691540058
Artikkelnummer:
GU-04
Merke:
Global
Serie:
Ukon
Kategori:
Kniver
Opprinnelsesland:
Japan

Spesifikasjoner
Lengde:
19 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Kniv i Cromova 18 stål
Materiale på skaft:
Rustfritt stål
Hardhet:
56-58 HRC
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Slipevinkel:
10 - 15°
Vedlikehold:
Globalkniver De fleste kokker er enige om at kniven er kjøkkenets viktigste verktøy. På samme måte som en sløv kan redusere ønsket om å lage mat, kan en skarp kniv inspirere til store gjerninger på kjøkkenet. En splitter ny Global kniv er ekstremt skarp. Akkurat så skarp som du vil at en kjøkkenkniv skal være. Men for at din kniv skal fortsette å prestere på samme nivå, er det et par ting du bør huske på. RENGJØRING Ikke la kniven ligge uvasket. Håndvask kniven med vann og litt oppvaskmiddel og tørk den med et kjøkkenhåndkle umiddelbart etter bruk. Vask aldri en Global kniv i oppvaskmaskin - verken kniven eller maskinen vil gjøre deg noe godt. Bruk en fjøl som er skånsom mot kniven, for eksempel Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at overflaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, vil kniven bli skadet. Bruk baksiden av kniven når du skraper av skjærebrettet for å forhindre at kanten blir sløv. Unngå også å kutte i frosne ingredienser eller harde bein, da kan du unngå unødvendig slitasje. Oppbevaring av Global kniver skal ikke ligge å gni i bestikkskuffen. Det best er å legge dem i en knivveske, knivblokk eller henge på en magnetliste. Hvis du bruker en magnetliste, legg kniven på stripen med ryggen først for å unngå skade. VEDLIKEHOLD For å opprettholde eggen på kniven skarpe, er det nødvendig å skjerpe kniven med jevne mellomrom. Ha en rutine på din Global kniv, ved en gang i måneden å skjerpe kniven med en skjerpestang eller en våtsliper. Når kniven ikke blir skarp nok med skjerpestangen eller våtsliperen, må du skjerpe eggen på nytt. Du kan da velge å gjøre det selv med en slipestein eller levere inn kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver skal ha en vinkel på 10-15 grader.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.