Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Eplekake til hverdags

En enkel variant av eplekake som du lager på 10 minutt!


Ingredienser

  • 4 ss sukker
  • 4 havrekjeks
  • 2 ss hasselnøtter (ev. andre nøtter)
  • 2 røde epler
  • Kaneldryss
  • 1 boks vaniljekesam, ev. Cottage cheese el. yoghurt

Fremgangsmåte

Finn frem:

  • Ingredienser
  • Stekepanne – sett på høy varme
  • Bakepapir
  • Fat

 

Ha sukkeret i stekepannen og la det bli karamell.

Knus kjeksen lett med hendene over karamellen og ha i grovhakkede nøtter.

Rør rundt slik at karamellen får lagt seg som et lag rundt.

Ha alt over på et bakepapir.

Skrell og kutt eplene i tynne båter eller skiver – og legg utover på et fat.

Dryss på kanel, vaniljekesam og nøtte- og kjeksblandingen på toppen.

Skal du legge kaken i glass, kan du fortsette med alt i samme rekkefølge, lagvis.

Server

 

Stek eplene i denne desserten med masse rosmarin, litt smør og sukker – for en ny variant.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus - 

www.fccircus.com

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.