Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Gratinert kyllingform

Gratinert kyllingform med squash og paprika


Ingredienser

  • 600g kyllingbryst
  • 150g bacon
  • 1,5 dl crème fraîche vellagret
  • 80g sveitserost
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 stk løk
  • 200g skogsopp
  • 1/2 stk grønn squash
  • 1 stk rød paprika

Fremgangsmåte

Lag gratineringen først: Bland finkuttet hvit- løk med cre`me frai^che og ost og sett til side.

Kutt kyllingen i store biter, baconet i sma° terninger. Grovkutt grønnsakene. Stek alt i etapper i solsikkeolje i en skikkelig varm panne for a° fa° en godt brunet overflate.

Bland alle de stekte ingrediensene i en bolle og smak til med salt, pepper og litt sitron. Hell alt i en smurt form.

Hell gratineringen over og sett formen i ov- nen pa° 200 grader i ca. 15 minutter til den har fa°tt en gyllen overflate.

Server gjerne med ris, couscous eller stekte poteter og en frisk salat.

Tips:

Har du et par desiliter kyllingkraft i formen før den ga°r i ovnen, fa°r retten en krafti- gere kyllingsmak. 

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.