Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer totalt {{totalDiscount}}

 

Totalsum varer {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Grillet makrell-taco

Grillet makrell-taco med coleslaw og lime


Ingredienser

  • 8 mais- eller hvetetortillas
  • 2 hele makrell eller 4 fileter
  • 1 sitron
  • 2 ss adobo tacokrydder
  • 1 porsjon coleslaw
  • 8 ss guacamolekrem
  • 2 lime
  • persille

Fremgangsmåte

Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.

Hold dem varme i aluminiumsfolie.

Skjær bort ben på makrellfileter og del hver filet i to på langs.

Krydre med tacokrydder og pensle lett med olje.

Legg på grillen med noen skiver sitron. Grill til kjøttet flaker seg når du trykker på fileten.

Legg en stripe guacamolekrem i midten på hver tortilla, en bit fisk, coleslaw og grovhakket persille på toppen.

Del limen i båter og server ved siden av. 

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus - 

www.fccircus.no

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.