Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Mini-ostekake

En søt minikake til hver gjest slår alltid an.


Ingredienser

Bunn: 

  • 100 gr kunst Digestive kjeks
  • 60 gr smeltet smør

Fyll:

  • 340 gr romtemperert kremost
  • 50 gr finkornet sukker
  • 1 ss melis
  • 1,5 dl pisket fløte

Valgfri smakstilsetning:

  • Lemon Curd (1 ss pr. porsjon)
  • Peppermynteessens (en dråpe eller to)
  • 30-50 gr smeltet sjokolade - prøv gjerne med Ruby chocolate
  • 1 ss karamellsaus

Fremgangsmåte

Bland den knuste kjeksen med smeltet smør og legg 2 ts av blandingen i bunnen av hver skål. Avkjøles i kjøleskap.

Pisk sammen kremosten, sukkeret og melis. Pisk kremen i en bolle utenom. Bland kremostblandingen forsiktig inn i kremen. Tilsett ønsket smakstilsetning og fordel kremen i skålene med kjeksbunnen.

La gjerne skålene stå i kjøleskapet i 4-6 timer før du serverer.

TIPS! Pynt med spiselige blomster, pistasjnøtter eller sjokolade.

 

Oppskriften har vi fått fra Le Creuset.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.