Hopp til hovedinnholdet
Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Gå til kassen
Handlekurven din er tom!

Moules Marinières

Rykende varme blåskjell smaker alltid deilig!


Ingredienser

  • 2 poser blåskjell (2kg)
  • 3 stk sjalottløk
  • 3 fedd vitløk
  • 5 cl olivenolje eller 5g smør
  • 3 dl hvitvin
  • 3-5 fløte
  • Salt og pepper
  • Et knippe persille til smak og garnering

Fremgangsmåte

  1. Vask blåskjellene nøye for å unngå å få sand i gryten
  2. Fres den hakkede sjalottløken og hvitløken i oljen
  3. Hell på vin og la det putre noen minutter
  4. Hell på fløten og kok. Opp
  5. Tilsett blåskjell og legg på lokket
  6. La det koke i 3 min eller til skjellene har åpnet seg
  7. Smak til med salt og pepper
  8. Om du ønsker suppen litt tykkere fisker du skjellene opp av kjelen og lar suppen koke ned lite

TIPS! Server i din favorittskål med stekte poteter eller fries og aioli

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Wik & Walsøe.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Hent og betal i din lokale butikk. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.