Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Nøttesnacks med sjokolade

Perfekt godis til jul!


Ingredienser

  • 30 g valnøtter (kjerner)
  • 20 halve valnøtter til pynt
  • 30 g hasselnøtter (kjerner)
  • 250 g marsipan
  • Evt. 1 ss likør, Amaretto
  • 200 g mørk overtrekkssjokolade
  • Evt. sølvstøv

Fremgangsmåte

Knekk hasselnøttene og valnøttene med nøtteknekkeren. Rist alle nøttene på en tørr panne. Avkjøl og hold igjen 20 halve valnøtter til pynt. Hakk resten av nøttene fint og elt dem inn i marsipanen. Tilsett evt. likør etter smak. Form marsipanen til et avlangt brød (4x20 cm) og skjær det i 20 skiver á 1 cm. Form nøttebrødene slik at alle blir like.

Smelt den mørke overtrekkssjokoladen over vannbad ved svak varme. Overtrekk eller pensle  brødene med sjokoladen og sett dem på bakepapir. Pynt nøttebrødene med halve valnøtter som evt. er vendt i litt sølvstøv.

Oppbevar nøttebrødene mørkt og kjølig ved ca. 16 grader i en lufttett beholder. De kan holde i 2-3 uker – hvis de får lov!

 

Oppskriften har vi fått fra Brix Design.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.