Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Ovnsbakt ishavsrøye

Ovnsbakt ishavsrøye i rømmesaus


Ingredienser

  • 800g ishavsrøye filet
  • 2 stk løk
  • 200g sellerirot
  • 200g eple
  • 200g stangselleri
  • 2 dl rømme
  • 2 dl fløte
  • 2 ss grovhakket persille
  • 2 ss grovhakket gressløk
  • 1/2 presset sitron

Fremgangsmåte

Skrell og kutt grønnsakene, krydre med salt og pepper og legg i en ildfast form. 

Sett i ovnen i 10 minutter på 200 grader, ta så ut formen.

 


Del fisken i fire like stykker og krydre med salt og pepper. Skinnet kan godt beholdes på, 

det drar du enkelt av etter baking. Legg fiskestykkene oppå grønnsakene i formen.

 


Visp sammen fløte og rømme og hell over.

 


Sett formen i ovnen igjen på 200 grader og bak til fisken er ferdig, det tar ca. 10 minutter. 

Fisken er ferdig når den flaker seg når du trykker på den. Ta eventuelt av skinnet nå.

 

 

Press litt sitron og dryss grovhakket gressløk og persille over ved servering. Server med flatbrød, kokte poteter og kanskje en god salat.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.