Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Pulled pork nachos

"Pulled pork"-nachos med BBQ-saus og jalapeño


Ingredienser

  • 4 mais- eller hvetetortillas
  • ca. 48 chips
  • 1 dl matolje
  • 400 g pulled pork kjøpt ferdig eller 1 kg tynnribbe
  • og ½ l matolje
  • 2 dl BBQ saus
  • 1 dl syltet jalapeño
  • 1 dl smeltet cheddarsaus

Fremgangsmåte

Bak tortillalefser eller kjøp dem ferdige. Kutt lefsene i trekanter, vend i oljen og
bak sprø i ovnen på 180 °C i ca. 15 min til de er lys gylne i kantene.

 

Stek pulled pork-kjøttet i litt matolje til det er varmt og litt sprøtt og vend i BBQ-sausen. 

Du kan også lage pulled pork-kjøtt selv ved å bake et ribbestykke dekket med olje på 120 °C i 4 ½
time for så å rive kjøttet i strimler.

 

Legg chipsene i ytterkant av et fat med kjøttet i midten. Dryss over jalapeño, striper med
smeltet cheddarsaus og eventuelt litt ekstra BBQ-saus.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.