Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Royal icing

Royal icing brukes til pynting av pepperkaker, marsipankaker, border og blomster. Royal icing tørker fort og brukes også til broer.


Ingredienser

Ingredienser: 

1 eggehvite

1/4 ts sitronsaft

3,5 dl melis

Fremgangsmåte

Slik gjør du: 

Eggehviten vispes til den er blitt hvit og luftig og tilsettes sitronsaft.

Sikt inn melis gradvis til icingen er fast. Du ser at konsistensen er riktig  når ringene etter vispen ikke siger sammen når du stopper mikseren.

En annen måte å teste at konsistensen er riktig er at man tar litt icing mellom tommel- og pekefinger og drar fingrene fra hverandre. Icingen skal da føles seig, og det skal stå igjen to “topper” mellom fingrene.
 

Stor Porsjon:
Bruk: 1 dl eggehvite, 1 ts sitronsaft og ca. 14 dl melis

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Cacas.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.