Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Smørstekt biff med sopp, sjalott og parmesan

Trond Moi's smørstekte biff med sopp — den perfekte retten til helgekosen!


Ingredienser

  • 2 biffer 250 g
  • 3 ss smør
  • 2 kinesiske hvitløk
  • 3 sjalottløk 
  • 100 g aromasopp
  • 2 ss revet parmesan 
  • Salt og nykvernet pepper 

Fremgangsmåte

  1.  Krydre kjøttet godt med salt og nykvernet pepper 
  2.  Varm opp stekepanna og tilsett smør.  La det bli gyllent og brunt. Hvitløken deles i 4 og ha i smøret. Sjalottløk og sopp grovhakkes, ha i panna sammen med hvitløk og smøret. 
  3.  Ha biffenen i panna og brun dem på medium sterk varme. Snu dem flere ganger og forsett til de får en brunfarge på begge sider! Her sitter hemmeligheten til smaken — bruningen. 
  4.  Kjøttet er klart og medium når det når 54 ºC i kjernetemparatur, etter ca. 2 min på hver side
  5.  Rett før servering drysser du parmesan over og finhakket vårløk! 

Bon appetit! 

Denne oppskriften gir to posjoner, om du planlegger å servere til flere kan det være greit å dobble oppskriften! 

 

Oppskriften har vi fått fra Sabor.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.