Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Sprø tacoskjell

Sprø tacoskjell med kylling chilimania og koriander


Ingredienser

  • 12 mais- eller hvetetortillas
  • 500g kyllingkjøttdeig
  • 1  1/2 dl chilimania glaze el. lignende
  • 1 porsjon koriander- og løksalsa
  • 1 dl rømme naturell

Fremgangsmåte

Bak små tortillalefser eller stikk ut fra ferdige lefser og stek dem i en varm, tørr panne. Legg
dem så bøyd over rist over natten og bak dem deretter i ovnen på 180 °C i ca. 15 min til de
er sprø og gylne i kantene. Du kan også fritere dem, for så å legge over noe som gir bøy,

f.eks. et tynn kjevle.

 

 

Stek kyllingkjøttdeigen i en panne med litt matolje. Tilsett chilimania glaze og smak til
med salt og pepper.

 

 

Legg chilimania-kjøttdeig i bunnen av skjellene og topp det hele med koriander- og
løksalsa samt en rømmeklatt.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.