Thai kylling-wrap
Thai kylling-wrap med peanøtt- og sesam-hjertesalat
Ingredienser
- 4 mais- eller hvetetortilla
- 400 g strimlet kyllingfilet
- 1 dl thai glaze med sitrongress
- 1 porsjon koriander og løksalsa
- 4 ss peanøtter
- 2 hjertesalater
- 2 ss sesamolje
- 1 ss sesamfrø
- 1 lime (juice)
Fremgangsmåte
Bak tortillalefser eller kjøp ferdige lefser som du vender i en varm, tørr panne.
Stek strimlet kyllingkjøtt i en stekepanne og tilsett thai glaze på slutten av stekingen, smak
til med salt og pepper.
Del hjertesalaten i fire på langs og dryss over litt salt og pepper, sesamolje, sesamfrø og
limejuice på hver del. Legg de fire lefsene utover et bord og fordel kjøttet og peanøttene
i midten på dem. Legg to kvarte hjertesalater oppå og en stripe med løk og koriandersalsa
på hver. Rull lefsen hardt sammen til en pølse og server.
- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -