Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Thai-pastasalat med roastbeef

Frisk og mettende!


Ingredienser

  • 1 ss peanøttolje
  • 1 hel, gul paprika, skjært i ringer
  • 100 g sukkererter, skjært i lengderetningen i striper.
  • 1 hel, grønn chili
  • 2 vårløk
  • 1 lime
  • ½ hvitløksfedd, finhakket
  • 1 stang med sitrongress½ bunt med thailandsk basilikum
  • 3-4 ss med fiskesaus
  • 200 g japansk pasta (Shirataki Konjac Pasta, spagetti-stil)
  • 2 ss ristet og saltet nøtteblanding, grovhakket
  • Salt og svart pepper fra kvern.
  • 8 skiver (ca. 140 g) med roastbeef.

Fremgangsmåte

  • Varm oljen i en stekepanne og stek paprika og sukkererter i 4 minutter. Dryss på litt salt, og la det avkjøle seg på en tallerken.
  • Kutt opp chilien på langs, fjern frø og kjernen, vask og finhakk.
  • Skjær vårløken i tynne ringer. Finhakk det grønne.
  • Skjær limen i to. Press ut saften av den ene halvdelen, skjær den andre halvdelen i tynne skiver.
  • Skjær tilløp til roten og stangen av sitrongresset i biter. Finhakk den nedre, tykke enden.
  • Ta 2 stenger med thailandsk basilikum og finhakk. Bland dette med sitrongresset, 2 ss med limesaft, 3 ss fiskesaus og peanøttolje. Bland denne sausen med salt, pepper og bruk eventuelt litt mer fiskesaus om nødvendig.
  • Skyll av pastaen med kaldt vann i en sil og la den tørke litt.
  • Bland sammen pasta, avkjølte grønnsaker og ringene med vårløk, og smak til med litt saus.
  • Strø den finhakkede vårløken og chilien over. 
  • Strø resten av marinaden over og mariner i 10 minutter. Rett før servering river du opp resten av basilikumen. Del pastasalaten i to Le Creuset-skåler, strø basilikum og nøtter over. Server med roastbeef. 

 

Oppskriften har vi fått fra Le Creuset.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.