Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Torskefilet

Torskefilet glasert med honning og porter


Ingredienser

  • 600 g torskefilet (4 biter a 150-200 g)
  • 1,6 dl porterøl
  • 1/2 dl soyasaus
  • 1/2 dl honning
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 tommelstor bit ingefær, finhakket
  • 1/4 ts chilipulver
  • 1/2 ts pepper

Fremgangsmåte

Bland porterølet, soyasaus, honning, finhakket hvitløk og ingefær, chilipulver og pepper i en
bolle. Vend torskefileten i blandingen og dekk til. Mariner torsken i minimum 1 time, men gjerne
opp til 12 timer, i kjøleskapet. Hell marinaden over i en kjele og kok den til sirupkonsistens.


Stek torsken i litt olje eller bak den i ovnen, mens du jevnlig pensler med sirupen.
Server med ris, eller som en forrett bare med syltet ingefær og litt stekt kål.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.