Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Tostada taco-salat

Tostada taco-salat med marinerte kongereker og mangosalat


Ingredienser

  • 4 mais- eller hvetetortillas
  • 16 kongereket
  • 1 1/2 dl thai glaze med sitrongress
  • koriander
  • 1/2 mango
  • 1/2 agurk
  • 1 rødløk
  • 1/2 isbergsalat elelr 2 hjertesalat
  • 2 ss cashewnøtter
  • 1/2 dl olivenolje
  • 2 lime (juice)

Fremgangsmåte

Bak tortillalefser eller kjøp dem ferdige. Finn frem fem suppeskåler og ha én lefse ned i hver
av dem. Sett skålene oppå hverandre med en skål på toppen og tørk lefsene i ovnen på 160
°C i ca. 20 min. Ta så skålene fra hverandre og tørk videre i ovnen på 180 °C i 10 min. Ta
de sprø tortillaskålene og legg på tallerkener.

 

Fjern skallet og stek kongerekene på begge sider i en panne med litt matolje til de er
gylne. Tilsett thai glaze og stek videre i ca. ½ minutt.

 

Kutt mango, agurk og rødløk i skiver eller terninger. Bland med revet salat og vend inn
nøtter, limejuice, og olivenolje – og smak til med salt og pepper. Legg salat oppi tortillaskålene
med rekene over. Pynt med litt koriander.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.