Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle
Favorittmerker

Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Mac Slipestein SS#1000 medium

Mac

Slipestein SS#1000 medium

  • Passer når du vil vedlikeholde allerede skarpe kniver
  • Ideell til stålkniver
  • Bør kombineres med en finere stein

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller post@kitchn.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Mac, SS
1000 medium stein. MÃ¥l 21 x 6,5 x 3 cm.
Kniver skal slipes ofte for å holde på skarpheten. Råvarer som er skjært med skarpe kniver beholder smak og konsistens. Brukes til vedlikehold og i kombinasjon med en Mac SS
6000 for at skarpheten blir riktig fin. Start med å legge steinen i vann i ca. 15 min, eller til at det har sluttet å boble i vannet. Under sliping husk å dynke steinen jevnlig med litt vann. Ta gjerne et vått håndkle under slk at steinen ligger stødig. Start med den ene siden av bladet først før du tar den andre siden dersom det er en dobbelst slipt kniv. Legg knivbladet på steinen. Løft den opp 10-15 grader for japanske kniver. Det tilsvarer 2 kronestykker.

Ta godt grep om kniven. Bruk pekefinger og langfinger for å gi et lett press på knivbladet ned mot steinen. Slip på langs av steinen med lette rolige slipetak. Slip hele bladet, også spissen. Løft den opp og kjenn om det har kommet en råegg. Det kjenner du som en frynsede kant. Den skal være over hele eggen. Snu kniven og dra kniven mot deg med samme vinkel på 10-15 grader. Gjør det med hele bladet. Slip så noen ganger annen hver gang på begge sider slik at råeggen blir borte.

Det kommer an på hvor sløv kniven er om hvor mange ganger du må slipe slipe kniven frem og tilbake, men ca. 15 drag. Det kommer sort pulver fra steinen under sliping. Ta det ikke bort da det er med på å slipe kniven. På grunn av pulveret trenger du ikke bruke kraft når du sliper. Er de noen rester av råegg kan du ta et håndkle å dra kniveggen over det på begge sider av knivbladet. Har du gjort rett har du en skarp egg. Se gjerne videoer på You Tube. Husk å skylle steinen etter bruk, og la den tørke før du legger den bort. Rekomandert for alle kjøkkenkniver.
Produktdetaljer
EAN:
4950673700768
Artikkelnummer:
SS#1000
Merke:
Mac
Serie:
N/A
Kategori:
Knivsliper og slipestål
Modell nr:
SS#1000

Spesifikasjoner
Lengde:
20.7 cm
Vekt:
915 g
Mål spesifikasjon:
Slipelengde 20,7 cm
Design og materiale
Farge:
Brun
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Vedlikehold:
Husk å skyll steinen etterat du har slipt knivene dine. La steinen tørke før du legger den tilbake i esken.
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.