Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


Favoritt­merkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Vennligst logg inn for å fortsette

Glemt passord? Klikk her

Tilbake
Nettsortiment
Vis i fullskjerm

Eva Solo, vannkoker 1,5l red

Art.nr: 502922

Det er veldig praktisk å ha en vannkoker. Dessverre pynter de sjelden opp på kjøkkenbenken. Med Eva Solos nye vannkoker får du nå en vannkoker som er både fin, praktisk og funksjonell.

Denne vannkokerens slanke retro-utseende bygger på samme populære design som termokannen fra Eva Solo. Vannkokeren fra Eva Solo gjør seg godt både på kjøkkenet og på stuebordet, og fungerer perfekt når man vil lage seg en rask kopp pulverkaffe eller en forfriskende kopp te. Samtidig gir de myke, organiske formene en stilfull design som holder i mange år, og som er så enkel at vannkokeren alltid passer til resten av borddekkingen.

I likhet med termokannen fra Eva Solo har vannkokeren en dryppfri hellekrage som gjør det mulig å helle uten å søle. Lokket er integrert i vannkokeren og kommer dermed ikke i veien når man fyller på vann: man heller ganske enkelt vannet direkte gjennom lokket. Derfor kan du også helle varmt vann fra vannkokeren uten å måtte streve med å åpne og lukke lokket. Vannkokeren er ledningsfri og kan dessuten dreies 360 grader.

«Det er vanskelig å finne en fin vannkoker, så vi satte oss ned for å designe en», forklarer Henrik Holbæk og Claus Jensen fra Tools. «Med utgangspunkt i formspråket fra Eva Solos termokanne kom vi frem til en løsning hvor produktene kompletterer hverandre, og hvor den dryppfrie helleteknikken virkelig kommer til sin rett».
For den bevisste forbruker som stiller krav til funksjonalitet og design, er vannkokeren fra Eva Solo det perfekte valg.

Vannkokeren rommer 1,5 liter og er utstyrt med tydelig vannivåmåler og skjult varmeelement. Kokeren slår seg av automatisk når vannet koker, noe som beskytter den mot tørrkoking

Tilbake


Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Ta kontakt med din nærmeste Kitch'n butikk for mer informasjon.