Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

-49%
Lékué, ispinnefom vannmelon 95ml
Lékué, ispinnefom vannmelon 95ml
Lékué, ispinnefom vannmelon 95ml
Lékué, ispinnefom vannmelon 95ml

Lékué

ispinnefom vannmelon 95ml

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller post@kitchn.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: 31.12.2021

Egenskaper

"Lékué, ispinnefom vannmelon 95ml

Ispinneform med fasong som en skive vannmelon, som gjør det lett å lage hjemmelagede ispinner, enten de lages av saft eller melk/fløte. Alternativt kan du fryse ned en rest av smoothien fra frokosten, og dermed få en sunn is.

Ispinneformene er produsert av en spesielt holdbar silikon type som kalles 100 % platinum silikon. Dette er et mykt og fleksibelt materiale der som navnet antyder kun innoholder silikon. Produktet inneholder dermed ingen billig "" fyllstoff"" og gir ingen skadelige stoffer til isen. Selve ispinnen er i ABS-plast.

Lokk følger med, så du unngår å få ¦frysersmak¦ i isen. De kan stables oppå hverandre i fryseren for å spare plass."

Art.nr: L3400262R14

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.