Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Global, knivsett G-2, GS-61 & GSF-15

Global

knivsett G-2, GS-61 & GSF-15

2 647,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Art.nr: 17527

Med Global knivsettet får du sylskarpe kokkekniver skapt for enhver smak. G-2 kniven er den mest solgte Globalkniven, og det med god grunn. Dette er en allsidig kokkekniv som kan brukes til mange ulike råvarer på kjøkkenet, og takler de fleste kutte- og hakkeoppgaver. GS-61 er en skarp brødkniv som kan skjære gjennom alt fra nybakte rundstykker, til grovt eller porøst brød. En solid brødkniv som denne er alltid en sikker vinner å ha i knivsamlingen. GSF-15 er en smidig grønnsakskniv som tar seg av plukkearbeid på de mindre råvarene. Den lille kniven gjør at du kommer helt inn til råvarene du jobber med, samtidig som du har god kontroll over kniven. Alle knivene er produsert i rustfritt stål av høyeste kvalitet, i ekte, ergonomisk design med en unik skarphet som Global er kjent for.

Tilbake

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.