Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Kähler, urbania lyshus tivoli hvit 18cm

Kähler

urbania lyshus tivoli hvit 18cm

499,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Egenskaper

Hovedinngangen til Tivoli ble innviet i 1890 og bygget av arkitektene Richardt Bergmann og Emil Blichfeldt. Bache og Bendix Becker står bak Urbania, en serie små lyshus designet som en lukket telysholder. De keramiske fyrtårnene gjenspeiler en moderne tolkning av byrommet gjennom et elegant og eksklusivt uttrykk og er klassisk keramikk i en vakker og nordisk design. Fyrene er preget av tette silhuetter som skaper rom for kreativitet i utformingen av hvert enkelt vindu, alt utskåret for hånd, og forener Kählers unike kulturarv med moderne keramikkvalitet.

Tivoli lyshus måler 18 cm i høyden og er perfekt i vinduskarmen.

Bruk kun 4 timers telys for å unngå at den blir for varm.

Art.nr: 691060

Lignende produkter

Til toppen

Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Til toppen

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Ta kontakt med din nærmeste Kitch'n butikk for mer informasjon.

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.