Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Design House, furniture lasso speil rund
Nettsortiment

Varer merket med «vår pris» selges kun til markert pris og kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.


Design House

furniture lasso speil rund

1 499,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærhetenVarer merket med «vår pris» selges kun til markert pris og kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud. Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Egenskaper

Dette speilet på veggen avslører ditt sanne jeg: Det er helt ærlig og samtidig flatterende med sjarm. Med Lasso Mirror-kolleksjonen har Axel?Bjurström redusert alle delene i et vegghengt speil ned til det essensielle, som er samlet i en enhetlig og funksjonell design. Ingen ramme, bare selve speilet, montert for å forme en taktil og tiltalende helhet.+ Hva mer trenger du enn en snor, en knagg, og en reflekterende flate for å få et speil opp på veggen? spør Axel. Stram litt på lassoen rundt midten av glasset, tre den gjennom innstikket på baksiden og fest den til veggen med en knagg, så har du en taktil kontrast mellom tekstilens mykhet og et perfekt, metallisk skinnende glass.Aksel bemerker at speil ofte henges opp litt tilfeldig, med bare en ståltråd festet til baksiden. I Lasso Mirror er selve festet det samlende designkonseptet, og like illustrativt som speilet selv. Tauet ser ut som det er kastet, som en lasso, så strammet, og + til tross for tauets mykhet + preget inn i glasset. Tre avstandsstykker holder speilet plant mot veggen, og en genial festedel sørger for at det blir sittende på knaggen.

Art.nr: 2655-0008

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.