Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


TRADE FOR HOPE Tour 2016

Vi tror på den ekstra mila. At noe er verdt å trø ekstra for. Følg og støtt sykkel-aksjonen TRADE FOR HOPE TOUR - kystveien fra Nordkapp til Lindesnes for å sette fokus på Kitch'n Foundation og OTHERS.

tradeforhope.no kan du følge sykkelturen TRADE FOR HOPE, kystveien fra Nordkapp til Lindesnes, 25. juli til 21. august. En reise ikke bare for reisens skyld, men for å streke under en unik og enkel mulighet du som kunde har til å hjelpe oss å hjelpe. Bli med å poste bilder på instagram, kjøp handlenett og bli med å spre muligheten til dine venner. Kanskje vinner du en premie også?

tradeforhope screenshot

Vinn

Via instagram, kjøp av tradeforhope pose eller bruk av SMS er du med på turen! Og i hver av disse ”kategoriene” er det premier å hente. Du blir automatisk med i trekning (i hver kategori) av 10 unike signerte langeposer av Alexander Kristoff, og 10 sykkelcapser - selvsagt laget av Others i Bangladesh for Kitch´n Foundation i begrenset opplag kun for turen.

 #tradeforhope

Legg ut et bilde fra en sykkeltur, en handletur på Kitch´n eller bare et hyggelig bilde og tag det med #tradeforhope. Selvsagt vil vi også sette stor pris på om du følger turen på @tradeforhope, men det er ingen betingelse for å bli med i trekningen av premier.

Kjøp tradeforhope nett

Kitch´n Foundation selger handlenett laget av Others i butikkene, men også på Kitchn.no. Klikk deg gjerne videre her for et kjøp som allerede har gitt sårt tiltrengt arbeid for utsatte kvinner i Bangladesh. Ditt bidrag hjelper i tillegg Kitch´n Foundation til å gi fattige barn omsorg og mulighet til utdannelse.

SMS

Instagram er kanskje ikke din banehalvdel, men du liker dette initiativet og vil gjerne være med å støtte tiltaket! Sender du hope til 2309 gjør du nettopp det. Da registrerer vi det som et symbolsk kjøp av tradeforhope pose, og 49,- kroner blir tillagt din telefonregning. Og vi som sykler får litt mer medvind… tusen takk!!

Alle salg og SMS gjelder som en mulighet, mens inntil tre bilder per bruker på Instagram er med i trekningen. Med andre ord gir 10 #tradeforhope tre muligheter, mens 10 SMS gir 10 muligheter.  All deltagelse her er utrolig flott både som hjelp og motivasjon, og gjør turen til det den var ment som – noe mer, noe for andre og støtte til viktig formål. Så kjør i vei… og få gjerne noen med deg innom @tradeforhope også.

Handlenett Kitch'n Foundation

Følg – og kanskje bli med?

Reisen starter fra Nordkapp til Honningsvåg 25. juli og ender om alt går godt i Lindesnes 21. august. Gå inn på tradeforhope.no og følg turen etappe for etappe. Her finner du også informasjon om hvordan en kan henge seg på en etappe eller to, eller en bit for den saks skyld. Ingen av deltakerne er sykkelproffer… men for å gjennomføre turen håper vi å kunne holde en gjennomsnittsfart på 20-25 km/t.

Dyktige fotografer er med på hver eneste meter av turen. Daglig vil de legge ut små og store hendelser både i ord og bilder. Så følg med!

TFH Tour 2016

Post

Bli med å spre viktigheten av grunnlaget for turen – trade for hope. Det gjøres enkelt med å spre nettadressen tradeforhope.no til venner og bekjente. Bruker du instagram er det svært hyggelig om du tagger noen gode opplevelser (behøver ikke være sykkel) med #tradeforhope og selvsagt følger oss på @tradeforhope. Hvorfor ikke be venner om å støtte opp med å kjøpe en tradeforhope pose på Kitch´n?

Kitchn Foundation poser i butikk

Tilbake