Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

One pot-linsepasta
One pot-linsepasta

One pot-linsepasta

Publisert fredag 30.oktober 2020


Lei av all oppvasken etter middag? Da er denne pastaretten perfekt – her tilberedes alt i en og samme panne eller gryte. Enklere blir det nesten ikke


Fremgangsmåte


  1. Skjær opp bacon og sprøstek i traktørpanna. Ta ut og legg til side på litt kjøkkenpapir.
  2. Finhakk løk og hvitløk og stek dette blankt.
  3. Skuff til siden og ha oppi kyllingen.
  4. Strø over finkuttet oregano, litt nykvernet salt og pepper og stek til det får en fin stekeskorpe.
  5. Ha oppi brokkoli, erter, pasta, fløte, kraft og vann.
  6. Sett på lokk og la småkoke på middels varme i ca 15 min, rør innimellom til pastaen er myk.

Om det blir litt tørt kan du ha oppi litt mer vann. Smak til med salt og pepper og ha over det sprøstekte baconet.

Server med nyrevet parmesan, finhakket bladpersille og nystekte rundstykker eller litt sprø grissini.

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Ingredienser


  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 løk
  • 4-5 brokkolibuketter
  • 2,5 dl frosne grønne erter
  • 1/2 pakke bacon
  • 400 g lårfilet av kylling
  • 5 stilker oregano
  • 1 ss finhakket bladpersille
  • 2,5 dl matfløte
  • 2,5 dl kraft
  • 1 dl vann
  • 200 g linsepasta

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.