Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Tørrstekt Biff Taco

Tørrstekt Biff Taco med chili, vårløk, agurk og fritert spinat


Ingredienser

Tynne mini tortillas (12 lefser):

  • 300 g hvetemel
  • ½ ts salt
  • ½ ts sukker
  • 2,4 dl varmt vann
  • 4 ss sesamolje

 

Kjøtt:

  • 200 g ytrefilet av okse
  • 100 g maisennamel
  • 2 eggehviter, lettvispet i litt salt
  • 5 dl matolje

 

Saus:

  • 4 ss hoi sin saus
  • 1 ss sirup
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts chilli flakes

 

Garnityr:

  • 2 vårløk
  • ½ agurk
  • 1 pose spinat
  • ½ ss sukker

Fremgangsmåte

Mini tortillas:

Kna mel, salt og vann til en deig, kna den i 2-4 minutter og kjevle ut til 4 med mer tykkelse.

Stikk ut ringer med et glass og pensle med sesamolje. Legg to og to sammen med oljesiden mot hverandre, og kjevle disse ut til 10-12 cm i diameter og 2-3 med mer tykkelse.

 

Kjøtt:

Legg oksekjøttet i fryseren og ta det ut når det er ferdig frosset. La det ligge i 15-20 minutter på benken til det begynner å tine og kutt det i tynne skiver for så å kutte det i fyrstikktynne strimler. Vend strimlene i eggehviten og rist av, vend i maisennamelet og rist godt av. Friter strimlene i matolje til det slutter å boble rundt kjøttet. De skal være gjennomsprø. Varm opp sausen og vend inn i de tørrstekte strimlene i en panne rett før servering.

 

Friter spinaten til den blir mørkegrønn og sprø. Legg på papir og dryss på litt sukker. Legg biffstrimlene på lefsene med strimler av agurk og vårløk. Topp med fritert spinat.

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.