Airfryer
Airfryer – en genial oppfinnelse for deg som digger crunchy mat med lite fett. Hva trenger du – en stor, liten, enkel eller premium? Velg airfryer-modellen som matcher ditt behov.
eller
Engangskode (SMS)Har du tidligere kun handlet i butikk? Klikk her
Airfryer – en genial oppfinnelse for deg som digger crunchy mat med lite fett. Hva trenger du – en stor, liten, enkel eller premium? Velg airfryer-modellen som matcher ditt behov.
Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter
2 599,-
1 799,-
2 699,-
249,-
999,-
2 599,-
1 999,-
1 999,-
2 799,-
2 499,-
549,-
2 489,-
199,-
3 290,-
199,-
2 049,-
2 399,-
2 999,-
999,-
249,-
179,-
249,-
1 636,-
2 999,-
2 995,-
1 535,-
1 199,-
2 699,-
1 995,-
1 924,-
3 199,-
1 199,-
611,-
1 995,-
1 058,-
1 995,-
1 226,-
2 171,-
1 279,-
1 299,-
1 995,-
1 699,-
1 299,-
1 799,-
1 999,-
2 481,-
Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter
Hva er egentlig en airfryer, og hva kan du bruke den til? Hva bør du tenke på under matlagingen – og etterpå? Her gir vi deg en kjapp oversikt over noe av det viktigste du bør få med deg.
Mange tror at airfryeren ble oppfunnet for å gi deg crispy pommes frites på en sunnere måte. Og det stemmer jo, det! Airfryeren lager himla gode fries uten oljefritering. Men den er så mye mer enn en pommes-frites-produsent.
Okei, det første først: Hva er en airfryer? Vel, det er (kort fortalt) en superovn i miniformat. Superovnen varmes opp på null komma niks, og forvandler alt du lager til saftige og knasende sprø nytelser.
Og det (nesten) uten olje.
Du kan bruke den til... Alt.
Okei, kanskje ikke absolutt alt. Men du kan faktisk lage det aller meste i airfryeren. Kylling, fisk, krutonger, pizza, ostesmørbrød, hasselbackpoteter, rotgrønnsaker, biff og bacon – for å nevne noe. Du kan også bake brød, kaker og boller i den lille superovnen.
Lurer du på hva forskjellen mellom en vanlig varmluftsovn og airfryer er? Det kjappe svaret er at det tar kortere tid å få maten på bordet.
Men hvorfor går det kjappere? Den effektive miniovnen omgir maten med varmluft på et blunk. Det eneste du behøver å gjøre er å plassere maten på rista eller i skuffen som følger med. Så fikser airfryeren resten.
For å gjøre kokkeleringen ekstra enkel, serverer de fleste modellene forhåndsinnstilte stekeprogrammer. Et par trykk, og superovnen fikser resten – både temperatur og steketid. Resultatet? Sprøere. Saftigere. Og bedre. Det er dette som pleier å overraske ferske airfryer-brukere.
Noen ganger trenger du ingen olje når du steker i airfryeren. Andre ganger trenger du litt. Men bare litt. Derfor kan det være nyttig å ha en oljesprayflaske som gir deg full kontroll. Et par dusjer er ofte nok.
Varmeelementene ligger rett over matskuffa – og dit vil du ikke at bakepapir og stekeposer skal flagre oppi. Derfor får du kjøpt spesialtilpasset bakepapir for airfryere. Bakepapiret er laget av pergamentpapir, som er et tett og glatt materiale egnet for kjapp varmluftssteking. En enkel måte å unngå søl – og dermed rengjøring. Og du kan bruke papiret flere ganger.
Hvis du har lyst til å bake kake, muffins eller pizza, får du kjøpt former som passer perfekt. For ikke å nevne metallholdere til grill- eller grønnsaksspyd.
Du bør alltid sjekke at det ikke ligger igjen fett og smuler på rista og i matskuffen. Og ja, det gjelder hver gang du har brukt den. Hvis du bruker spesiallaget bakepapir, kan du som regel hoppe elegant over oppvasken. Ellers bør du alltid sveipe over med børste, litt såpe og vann.
Dette er viktig: Sett aldri hele airfryeren i vasken. Det er kun matkurven og rista du kan dynke i vann – eventuelt sette i oppvaskmaskinen. Resten må kun tørkes av med en fuktig klut.
Kundeklubbmedlemmer sparer {{ toast.clubMemberSavings }} på denne handlekurven. Registrer deg her eller logg inn.
Vi har lagt til produktet i den nye listen din!
https://www.kitchn.no/kjokken/kjokkenapparater/airfryer/
{{ toast.message }}