Global
Classic sashimikniv G-47 25 cm
- Kniven er perfekt til sashimi og sushi
- Unikt design og en ekstremt skarp kant
- Slitesterkt stål
KLUBBTILBUD! Få 200,– i rabatt ved handel for 500,- eller mer t.o.m. søndag 20. oktober. Gjelder på en handel unntatt allerede nedsatte varer, produkter merket «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk fra i kassen når du er innlogget. Forutsetter medlemskap i Kitch'n Kundeklubb.
1 989,-
Beskrivelse
G-47 Classic sashimikniv 25 cm fra Global.En sashimikniv med et langt, smalt blad som er slipt på begge sider. Kniven er perfekt til sashimi og sushi. Det spisse bladet gjør at du kan skjære tynne skiver i et enkelt drag og gir også en perfekt skjæreflate.
RENGJØRING
Sørg alltid for å vaske kniven. Vask kniven for hånd med vann og litt vaskemiddel, så snart du er ferdig med å bruke den må den tørkes med et kjøkkenhåndkle. Du må aldri vaske en Global-kniv i oppvaskmaskinen - verken kniven eller maskinen har godt av det. Oppvaskmaskinen kan bli skadet, og vaskemiddelet kan forårsake rust på kniven.
UNDERLAG
Bruk et underlag som er skånsom mot kniven, f.eks. Globals skjærebrett laget av tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at flaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, kan kniven bli skadet.
SLITASJE
Prøv å unngå og bruke kniveggen unødvendig. Bruk baksiden av kniven når du skraper skjærebrettet rent, så eggen ikke blir sløv. Unngå også å kutte i frosne råvarer eller harde bein.
OPPBEVARING
Globalkniver skal ikke ligge og gni mot hverandre i bestikkskuffen. Det er best å beskytte dem i et kniv etui, en knivblokk eller på en knivmagnet. Hvis du bruker en magnetlist, bør du legge kniven på magneten med ryggen først for å unngå skade.
VEDLIKEHOLD
For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom. Hold Global-kniven skarp ved å bruke en slipestav eller en knivsliper en eller to ganger i måneden. Hvis kniven ikke blir skarp nok med en slipestaveller knivsliper, er det nødvendig å slipe kniven på nytt. Du kan velge å gjøre det selv eller ta med kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver må ha en vinkel på 10-15 grader.
Sørg alltid for å vaske kniven. Vask kniven for hånd med vann og litt vaskemiddel, så snart du er ferdig med å bruke den må den tørkes med et kjøkkenhåndkle. Du må aldri vaske en Global-kniv i oppvaskmaskinen. For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom.
- SKU:
- 2962
- EAN:
- 4943691847003
- Artikkelnummer:
- G-47
- Merke:
- Global
- Serie:
- Classic
- Kategori:
- Kokkekniv
- Opprinnelsesland:
- Japan
Spesifikasjoner
- Lengde:
- 25 cm
Design og materiale
- Farge:
- Stål
- Materiale:
- Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Nei
- Slipevinkel:
- 10-15°
- Vedlikehold:
- Sørg alltid for å vaske kniven. Vask kniven for hånd med vann og litt vaskemiddel, så snart du er ferdig med å bruke den må den tørkes med et kjøkkenhåndkle. Du må aldri vaske en Global-kniv i oppvaskmaskinen. For å opprettholde en skarp egg er det nødvendig å slipe kniven med jevne mellomrom.