Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
Få hele Kitch’n samlet i en app

Få hele Kitch’n samlet i en app

Nå har vi samlet alt du trenger på ett sted! Dette stedet ligger snart på telefonen din – i en nydelig, liten Kitch’n-app

Det betyr at du finner hvilken som helst kvittering på et trykk og en sveip. Og alle fordelene dine som Kitch’n Klubb-medlem ligger pent på rekke og rad.

I appen får du full oversikt over

 • kvitteringer på alle kjøp i butikk og på nett
 • eksklusive tilbud – kun for deg som bruker appen
 • oppskrifter og inspirasjonssider
 • kampanjer, rabattkuponger og klippekort
 • de ferskeste kjøkkenvarene i hyllene
 • hvor du finner butikkene – og hvordan du kontakter dem

Jepp, alt dette ligger og venter på deg i appen.

Last ned appen nå, så har du alltid Kitch’n i lomma

PS Husk å aktivere pushvarsler i appen, så får du beskjed straks noe nytt og spennende skjer.


Last ned appen og få en velkomstkupong

Dagen etter du har lastet ned appen, popper det inn en velkomstgave til deg: 

20% rabatt på snasent kjøkkenutstyr – som du selv velger!

Rabattkupongen gir deg 20% rabatt på en handel, også på tilbudsvarer. Kupongen blir lagret på ditt medlemskap og må brukes i butikk eller på nett innen 7 dager.

Velg fra øverste hylle om du vil, med forbehold om enkelte unntak*.

*Kupongen kan ikke brukes på varer merket med «vår pris», Kay Bojesen, Mummi sesongkrus, gavekort, forhåndsbestillinger, kundebestillinger eller varer der overskuddet går til veldedige formål. Kan ikke kombineres med andre rabattkuponger.


fordeler1


Kvitteringer på alle kjøp i butikk og på nett

Har du opplevd å skulle bytte noe, men ikke funnet kvitteringen? Med Kitch’n-appen slipper du å lete. Kvitteringene på alle kjøp – både i butikk og på nett – sendes hit straks kassa plinger.

Oppdager du at det du har kjøpt selges billigere et annet sted? Ja, da er det bare å vifte med kvitteringen på telefonen og vise til prisløftet. Mellomlegget går rett inn på konto. Enkelt, eller hva?


Eksklusive tilbud – kun for deg som bruker appen

Vi liker at du vil bruke appen. Og de vi synes ekstra godt om steller vi også ekstra godt med. Derfor får du eksklusive tilbud som bare popper opp til deg som har appen.

Oppskrifter og inspirasjonssider

Tenk så kjedelig måltidene hadde vært uten ny inspirasjon! Vi serverer deg oppskrifter som åpner for smaksopplevelser du ikke visste fantes – rett i appen.

Du trenger heller ikke å selv søke etter rådene for å gjøre de gode kjøkkenkjøpene. Nei da, du varsles straks nye tips og råd er lagt inn i appen – og så kan du selvfølgelig selv scrolle gjennom artiklene. Ikke vanskelig å bli no. 1 med Kitch’n i lomma!

Kampanjer, rabattkoder og klippekort

I appen har du full oversikt over alle fordelene du kan benytte deg av: kampanjer, rabattkuponger og klippekort. Greit å sjekke på tur inn i butikken, så går du ikke glipp de beste kjøpene.

Klippekortene gir deg jevnlig gratis produkter fra Cemo og Sodastream. I appen ser du straks når noe gratis ligger og venter på deg bak disken – enten på nett eller i butikken.

Du får

 • hvert 3. produkt fra Cemo – GRATIS 
  (gjelder ikke tema- og gaveposer)
 • hver 5. kullsyresylinder fra Sodastream – GRATIS
  (ved innbytte av tom sylinder)

eks1


De ferskeste kjøkkenvarene i hyllene

Vi mistenker at du liker å følge med hva som kommer av nye godsaker i hyllene. Har vi rett? I appen får du sjekket ut de nyeste designene, så du kan være den som bringer nyheten videre i flokken – eller få de ferskeste produktene inn på ditt eget kjøkken.

Hvor du finner butikkene – og hvordan du kontakter dem

I ny by, og skulle vært på Kitch’n en tur? Samtlige butikker i Norges langstrakte land finner du i appen, med adresse, veibeskrivelse og det hele. Besøk oss, mail oss eller ring oss – vi vil mer enn gjerne hjelpe deg.

Og du, det kommer mer!

I 2021 lanserer vi nye funksjoner som vil gjøre deg til en ekstra happy shopper. Vi kan røpe at det blir enda enklere å handle – direkte fra appen.

Resten holder vi hemmelig inntil videre, men følg med! Vi vet du kommer til å danse rundt kjøkkenbordet når resten slippes.