Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
Om kokkens viktigste redskap

Om kokkens viktigste redskap

Dette er viktig når du skal velge kjøkkenutstyr

Med bra utsyr blir matlaging enda gøyere. Vi har intervjuet flere kokker om hva de syns er viktigst når man velger kjøkkenredskap – uansett sesong.

 

De fleste har nok oppdaget at en skarp kniv betyr alt når man skal kutte i en tomat, men også en kjele eller en bolle må ha god kvalitet.

(Legg merke til at dette også gjelder på hytta når du i ferien lager god mat av sesongens fine råvarer. Det burde være forbudt med sløve kniver og skjeve stekepanner på hytta!)

 

For å forenkle for deg neste gang du skal gjøre en investere til kjøkkenet så kan det være bra og tenke som proffen. Noen sannheter som alltid gjelder:

 

 

  • Kjøkkenredskap skal være motstandsdyktige. Matlaging er en tøff sport som         innebærer høy varme, kjemiske reaksjoner og fysisk belastning.

 

  • Redskap skal være snilt for miljøet. Bruk og kast er en dyr og dårlig idé. Holdbare, rene materialer som er lett å gjenvinne er bra.

 

  • Det finnes enda en fordel med holdbarhet: Jo mer du bruker et kjøkkenredskap, jo mer kan du utvikle teknikken din når du bruker dette.

 

  • Stabelbar er en fordel. Av noen årsaker er det alltid dårlig plass i alle skap på alle kjøkken. Slik har det alltid vært og kommer alltid til å være.

 

  • Det gjør ikke noe at dine kjøkkenredskap er pene. Da kan du la dem stå fremme til glede for dine gjester.

 

Lykke til på kjøkkenet!

 

-Artikkel har vi fått fra Professional Secrets-

Tilbake