Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
Turutstyret du trenger til sommerferien

Turutstyret du trenger til sommerferien

Sommeren 2020 er ferien hvor vi alle skal utforske vårt eget, naturskjønne land. Har du norgesferien klappet og klar? Sjekk turutstyret som må stå øverst på pakkelista.

Campingtur, telttur, fottur, biltur – mulighetene er uendelige i vakre Norge. Uansett hvor ferden går, er det to ting som med: mat og drikke. Og her finner du utstyret som holder drikken kald eller varm, og maten fortsatt innbydende etter timer i sekken.


Iskaldt vann helt frem – og tilbake

Å få i seg nok drikke er viktig, spesielt når små og store føtter skal traske i skog og mark. Det vi alle kan være enige om, er at kaldt vann frister langt mer enn lunkent. I termoflasker holder vannet seg forfriskende kaldt i timesvis. Derfor er termoflaska en selvskreven turkamerat.

Og vet du hva? Om skyene tettes og temperaturen faller til neste turdag, bruker du den samme flasken til deilig, varm saft eller kakao. 2-i-1 der, altså.


Fest vannflaska på sekken – uten å risikere å miste den

Liker du å ha vannflasken alltid lett tilgjengelig? Når sola steker i bakhodet og beina jobber opp bakkene, er det utrolig hvor godt noen kjappe slurker gjør. Drikkeflaskene fra Eva Solo har skrukork med tråd slik at du får festet den på sekken. Bare skru av flasken, la toppen henge igjen – og skru flaska tilbake på plass igjen etterpå.

Eva Solo er kjent for sin eleganse, og drikkeflaskene er intet unntak. Den gjør seg like godt på kontorpulten som i tursekken. Med litt bær eller friske urter i vannet, frister den blanke flasken ekstra mye til å holde deg hydrert.

Se alle drikkeflaskene som passer i tursekken


Barna vil ha gøyale drikkeflasker

Å få i barna nok væske, er en kjent bekymring for mange foreldre. Men gi dem en drikkeflaske med morsomme motiver, så blir saken en ganske annen. Drikkeflaskene fra Camelbak har gøyale figurer som motiverer barna til å finne frem flaska for å ta noen gode slurker. Kanskje spesielt om de også får bære flasken i egen sekk? Flere av drikkeflaskene er små og nette som passer supert i tursekker på de minste ryggene.


Små termoser til kakaokos

Pauser med kos hører turene til – og er kanskje nettopp det du bruker for å motivere de minste til å gå videre til neste topp? Da synes de kanskje det er ekstra stas med sin egen termos med kakao eller varm saft til rasten. 

stanley


Termos-kongen Stanley

Termosen fra Stanley er en gammel traver som fortsatt har et kraftig kvalitetsstempel. Ikke rart det er en klar favoritt å ta med i sekken for å holde kaffen varm. Den er garantert lekkasjefri, og de beste modellene holder drikken varm i inntil 40 timer – og kald i 35. Det er det ikke mange andre termoser som kan måle seg mot.

Stanley-termosen kommer i størrelser fra 0,5 liter til 1,3 liter. Sjekk ut de ulike modellene her


Varm suppe, gryte eller pølse på turen

Er du lei kjedelige brødskiver på tur? Hva er vel bedre enn varme pølser i lompe, eller kanskje en deilig suppe? Det smaker like godt på en stubbe i skogen, som på en rasteplass langs veien.

I en mattermos kan du til og med få med deg en god gryte på tur. Termosen har ekstra stor åpning slik at den er enkel å både fylle og helle ut av. Den store skrutoppen fungerer utmerket som skål. Da er det bare å ta med seg en skje, så er det duket for et varmt og mettende turmåltid.

Se mattermosen fra Stanley


Matboks til frukt, snacks – eller kanskje et lett yoghurtmåltid?

Er du yoghurt-fan? Nå har Bodum gjort det mulig å ta med yoghurt og müsli, eller frokostblanding og melk, på turen. Yoghurten holder seg frisk og god i en isolert underkopp, mens müslien ligger sprø i topplokket – helt til du blander det sammen med skjeen som følger med. Genialt, eller hva?

Og vil du ha med litt frukt, kjeks eller annen snacks – som seg hør og bør, synes vi! – bør du ta en titt på disse praktiske matboksene. Noen er inndelt i flere rom, som ofte kan være lurt. I alle fall om du ikke er så glad i våt kjeks med jordbærsmak.

GC take


Glem pappservise – det er bambus som gjelder

Uansett om du er på hytta, hengekøyetur eller på campingplassen, er det mye hyggeligere å spise av pene kopper og fat. Det gjør noe med stemningen. Seriene «Grand Cru Take» fra Rosendahl og «Bamboo» fra Modern House er laget av bambus, ser rålekre ut og kan brukes om og om igjen. 

Bambusservisene er så fine at du like gjerne kan dekke til lunsj hjemme med det. Og etterpå er det bare å sette det rett i oppvaskmaskinen.

Vi i Kitch’n er opptatt av grønne valg, og tar vår del av ansvaret for et bedre miljø. Gå i riktig retning – sammen med oss.

Har du utstyrslista klar? Vi i Kitch’n ønsker deg en opplevelsesrik norgesferie!

Tilbake