Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Braisert kylling med masse godsaker
Braisert kylling med masse godsaker

Braisert kylling med masse godsaker

Publisert onsdag 20.oktober 2021


Helstekt kylling i gryte lager seg nesten helt selv – og kjøttet blir supersaftig.


Fremgangsmåte


1. Pakk ut kyllingen, tørk godt av den og gni den inn med krydder.

2. Rens sjalottløken og behold den hel, gulrot skrelles og deles i 4, selleriroten deles i grove biter og purre skylles og deles i 4.

3. Varm opp Saborgryta og stek kyllingen 2 minutter, litt på alle sider. Ha i grønnsakene og vend dem litt rundt 1 minutt.

4. Ha på lokk og sett kyllingen inn i ovn på 220°C i 30 minutter. Ta av lokket og sett ovnen over på grillvarme 220°C i ca 5 minutter.

5. Da er verdens beste kylling klar til å serveres. Ta den ut av kjelen og del den opp i biter før servering sammen med godbitene i kjelen.

 

Oppskiften er levert av Trond Moi // Sabor.

Ingredienser

4


  • 1 hel kylling (ca 1,5 kg)
  • 2 ss kyllingkrydder
  • 2 ss smør
  • 4 sjalottløk
  • 1/3 sellerirot
  • 1 gulrot
  • 1/4 purreløk
  • Salt og pepper

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.