Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Dynegrøt
Dynegrøt

Dynegrøt

Publisert søndag 27.oktober 2019


Lag risengrynsgrøt ved å pakke den inn i dyna!


Fremgangsmåte


  1. Kok melken langsomt opp. Melk brenner seg lett fast, så det er viktig at koke langsomt opp
  2. Tilsett risen og la det koke i ca. 5 minutter. Husk å røre hele tiden så det ikke brenner fast
  3. Ta grøten av varmen, pakk den inn i et håndkle og deretter i en dyne. Sett gryta på en bordskåner slik at du ikke risikerer å ødelegge sengetøyet ditt
  4. La grøten stå i et par timer (den kan også stå lenger), og gi den et kort oppkok før servering
  5. Smak til med litt salt og server med sukker, kanel og smør.

 

Oppskriften har vi fått fra Le Creuset

Ingredienser

5


  • 1,5 liter helmelk
  • 250 g grøtris
  • litt salt
  • kanel
  • sukker
  • smør

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?