Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Enkelt og digg med lompepizza
Enkelt og digg med lompepizza

Enkelt og digg med lompepizza

Publisert fredag 09.oktober 2020


Skjær opp ingredienser og sett på bordet – her kan alle i familien lage sin favorittkombo.


Fremgangsmåte


  1. Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Beregn ca 3 lomper per person.
  2. Ha alle ingrediensene til pizzasausen oppi en beholder og bland alt sammen med en stavmikser.
  3. Fordel lompene utover en pizzastein eller en bakematte og ha på 1 ss pizzasaus.
  4. Ha på ønsket fyll.
  5. Stekes i ca 4-8 minutter (avhenger av mengde fyll så pass på hele tiden – her går det fort fra ferdig til brent).
  6. Avkjøles litt på rist før servering.
  7. Server med litt grønt og hvitløksdressing eller kesam om 

Forslag til topping:

  1. Kokt skinke, champingong og mozarella
  2. Spekeskinke, gorgonzola og rødløk
  3. Salami og Jarlsberg
  4. Skinke, mais og spinat
  5. Karbonadedeig, paprika, rødløk og oregano

 


Tips! Fordel pizzasaus som er igjen i isterningsbrett á 1 ss og oppbevar de i en boks eller silikonpose i fryseren. Da tar du aldri opp mer enn du trenger. 1 pizzasausterning = 1 lompepizza.

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Ingredienser


  • lomper
  • valgfri topping
  • ost
  • ruccola
  • hvitløksdressing eller kesam

 

Pizzasaus:

  • 1 boks hakka tomater
  • 1/2 stor løk eller 2 små
  • 1/2 ts Cemo pizzakrydder
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 ss tomatpuré
  • 1/2 ts honning
  • 1/2 ts salt

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?