Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Entrecote ala Moi i støpejernspanne

Slik steker Trond Moi biffen perfekt – hver gang!


Ingredienser

  • 2 biffer á 250 gr
  • 3 ss smør
  • 2 kinesiske hvitløk
  • 1 bunt friske urter (timian, rosmarin og salvie)
  • Salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

1. Krydre kjøttet godt med salt og nykvernet pepper.

2. Varm opp stekepannen med smøret til det blir gyllent og brunt. Hvitløken deles i 4 og stekes med i smøret.

3. Legg i biffene og brun dem på medium sterk varme. Snu dem flere ganger og fortsett å brune til de får en dyp fin brunfarge på begge sider! Her sitter hemmeligheten til smaken - bruningen. Mens du bruner legger du i urtene så de setter god smak på både kjøtt og smør.

4. Kjøttet er klart og medium stekt ved 54°C kjernetemperatur.

 

Oppskriften er levert av Trond Moi // Sabor.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.