Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Entrecote ala Moi i støpejernspanne
Entrecote ala Moi i støpejernspanne

Entrecote ala Moi i støpejernspanne

Publisert onsdag 20.oktober 2021


Slik steker Trond Moi biffen perfekt – hver gang!


Fremgangsmåte


1. Krydre kjøttet godt med salt og nykvernet pepper.

2. Varm opp stekepannen med smøret til det blir gyllent og brunt. Hvitløken deles i 4 og stekes med i smøret.

3. Legg i biffene og brun dem på medium sterk varme. Snu dem flere ganger og fortsett å brune til de får en dyp fin brunfarge på begge sider! Her sitter hemmeligheten til smaken - bruningen. Mens du bruner legger du i urtene så de setter god smak på både kjøtt og smør.

4. Kjøttet er klart og medium stekt ved 54°C kjernetemperatur.

 

Oppskriften er levert av Trond Moi // Sabor.

Ingredienser

2


  • 2 biffer á 250 gr
  • 3 ss smør
  • 2 kinesiske hvitløk
  • 1 bunt friske urter (timian, rosmarin og salvie)
  • Salt og nykvernet pepper

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.