Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Frokostfavoritt: Grov granola
Frokostfavoritt: Grov granola

Frokostfavoritt: Grov granola

Publisert onsdag 26.august 2020


Start dagen med grov, hjemmelaget granola, så har du litt «å gå på». Sunt og utrolig godt!


Fremgangsmåte


Sett stekeovnen på 160 grader varmluft. Smelt smøret på en liten stekepanne og tilsett honning.

Hakk nøtter og mandler grovt og bland dem i en skål med havregryn, rug- og speltflak.

Bland inn honningsmøret i nøtte- og kornblandingen. Fordel blandingen jevnt utover på de bakepapirkledde bakebrettent og stek midt i ovnen i ca. 10 minutter. Rør i blandingen og stek videre i ca. 10 minutter. Skru av varmen og la granolaen tørke i ovnen med halvåpen ovndør. Granolaen er ferdig når den er jevnt gyllen og «tørr».

La granolaen avkjøles helt på bakebrettet før du heller den over i en tett boks/glass.

Nyt granolaen sammen med litt melk, Skyr eller yoghurt etter smak, og topp gjerne det hele med friske/tørket frukt eller bær.

Granolaen er holdbar i 6-8 uker dersom den oppbevares tett og tørt.

God frokost!

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra OXO.

Ingredienser


  • 50 g smør
  • 50 g honning
  • 1 dl mandler
  • 1 dl hasselnøtter
  • 3 dl store havregryn
  • 3 dl rugflak
  • 3 dl speltflak

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?