Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Grønne matvafler med syltet rødløk
Grønne matvafler med syltet rødløk

Grønne matvafler med syltet rødløk

Publisert onsdag 11.november 2020


Sunne, gode vafler hvor spinaten gir vaflene en deilig farge.


Fremgangsmåte


  1. Legg alle ingrediensene til syltet rødløk i en bolle og la dem trekke mens vaflene tilberedes.
  2. Legg spinat og brokkoli i en foodprosessor eller blender og finhakk.
  3. Hell over i en bolle og rør sammen alle ingrediensene til deigen.
  4. Still inn vaffeljernet på stekenivå 4 og vent til lampen lyser grønt.
  5. Legg ca 1,5 dl deig på platen, lukk lokket og la vaflene steke til lampen lyser grønt for andre gang.
  6. Gjenta til det ikke er mer deig igjen.


Server vaflene kalde eller varme med rucola, avokado og syltet rødløk.

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra OBH Nordica.

Ingredienser


  • 100 g spinat
  • 1/2 brokkoli
  • 2 dl vann
  • 2,5 dl kikertmel
  • 1 ts salt


Ingredienser syltet rødløk:

  • 3 store rødløk, skiver
  • 1 dl eplesidereddik
  • 1 dl vann
  • 1 appelsin, juice og fint revet skall
  • 1 ts flaksalt
  • 5 hele pepperkorn
  • 1 ss sukker
  • Litt frisk timian

 

Tilbehør:

  • Rucculasalat
  • Avokado i skiver
  • Syltet løk

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?