Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Grønne matvafler med syltet rødløk

Sunne, gode vafler hvor spinaten gir vaflene en deilig farge.


Ingredienser

  • 100 g spinat
  • 1/2 brokkoli
  • 2 dl vann
  • 2,5 dl kikertmel
  • 1 ts salt


Ingredienser syltet rødløk:

  • 3 store rødløk, skiver
  • 1 dl eplesidereddik
  • 1 dl vann
  • 1 appelsin, juice og fint revet skall
  • 1 ts flaksalt
  • 5 hele pepperkorn
  • 1 ss sukker
  • Litt frisk timian

 

Tilbehør:

  • Ruccolasalat
  • Avokado i skiver
  • Syltet løk

Fremgangsmåte

  1. Legg alle ingrediensene til syltet rødløk i en bolle og la dem trekke mens vaflene tilberedes.
  2. Legg spinat og brokkoli i en foodprosessor eller blender og finhakk.
  3. Hell over i en bolle og rør sammen alle ingrediensene til røren.
  4. Still inn vaffeljernet på stekenivå 4 og vent til lampen lyser grønt.
  5. Legg ca 1,5 dl røre på platen, lukk lokket og la vaflene steke til lampen lyser grønt for andre gang.
  6. Gjenta til det ikke er mer røre igjen.


Server vaflene kalde eller varme med ruccola, avokado og syltet rødløk.

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra OBH Nordica.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.