Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Grove ostehorn
Grove ostehorn

Grove ostehorn

Publisert onsdag 12.februar 2020


Nystekte, grove horn er fristende enten det er til frokost, lunsj eller kvelds.


Fremgangsmåte


Ha alt det tørre i en bolle, smelt smør og bland i melk. Spe i mens kjøkkenmaskinen jobber og la deigen elte i 15 min eller til den slipper bollen. Hev på et lunt sted en times tid eller til dobbel størrelse.

Del deigen i 4 deler, kjevl ut en stor sirkel og bruk et pizzahjul til å dele den i 8 like trekanter.  Legg ost ut i kanten og rull sammen fra yttersiden til midten og legg på et stekebrett. Hev en halvtimes tid på et lunt sted.

Pensle de med egg og strø på sesamfrø eller valmuefrø. Stek 200 grader i 15 minutter (sjekk de etter 10 minutter) avkjøl på rist. Kan fryses.

 

Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud

Ingredienser


  • 750 g siktet hvetemel
  • 250 g sammalt hvetemel
  • 1 pakke tørrgjær
  • 2 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 60 g smør
  • 3 dl melk
  • 3 dl vann
  • 4 dl revet ost

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?