Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Halloumitaco
Halloumitaco

Halloumitaco

Publisert tirsdag 22.september 2020


Grillet eller panert ost er aldri feil, ikke sant?


Fremgangsmåte


Kålsalat med gulrøtter:

Riv/strimle kålen og gulrøttene tynt. Bland med limesaft, olivenolje og honning, og smak til med salt og svart pepper. Settes i kjøleskapet inntil videre.

Mangosalsa

Hakk mango, paprika, rødløk og koriander/persille. Bland alt med limesaft, chilipulver, salt og svart pepper. Mangoen kan byttes ut med ananas. Settes i kjøleskapet inntil videre.

Guacamole

Finhakk tomaten og koriander/persille. Bland alle ingrediensene og smak til med salt, svart pepper og chilipulver. Settes i kjøleskapet en stund før servering.

Gjør klart det andre tilbehøret: Hakk tomat, agurk og lime.

Halloumitacos

Tørk halloumiosten og skjær den i ca. 1 cm tykke skiver. Forbered en tallerken med hvetemel blandet med salt, svart pepper og kajennepepper. En annen med Panko/brødrasp og en tredje med sammenpisket egg. Vend halloumi-skivene først i mel (rist av overflødig mel), deretter i egg og til slutt i Panko/brødrasp. Stek skivene i rikelig med olje i en stekepanne til de har fått farge på begge sider. La deretter oljen renne av på et tørkepapir. (Denne doble paneringen fungerer like godt med torskeloin som du deler i mindre biter.)

Spis den sprøstekte halloumien med tortillalefser og tilbehør.

Ingredienser


Panert halloumi:

  • ca. 600 g halloumi (eller torskeloin hvis du vil lage fisketacos)
  • 1–2 egg
  • 2 dl hvetemel
  • 2 dl Panko/brødrasp
  • ca. 1/2 ts salt
  • ca. 1 krm kajennepepper
  • ca. 1 krm svart pepper
  • olje til steking

Mangosalsa:

  • 1–2 mango (eller ananas)
  • 1/4–1/2 rødløk
  • 1/2 rød paprika
  • 1 ss finhakket frisk koriander/persille
  • limesaft fra 1 lime (smakes til)
  • salt og svart pepper (smakes til)
  • chilipulver (smakes til)

Guacamole:

  • 2–3 avokadoer
  • 2–3 ss limesaft
  • 1 tomat (uten frø)
  • 1/2 ts chilipulver (smakes til)
  • en klype spisskummen
  • salt og svart pepper
  • frisk koriander/persille

Kålsalat med gulrøtter:

  • 1/2 spisskål/hodekål
  • 2 gulrøtter
  • limesaft fra 1/2–1 lime
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ts honning
  • salt og svart pepper (smakes til)

Øvrig tilbehør:

  • tortillalefser
  • agurk og tomat
  • lime
  • tortillachips
  • frisk koriander/persille

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?