Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Italiensk Pizza

Italiensk Pizza

Publisert fredag 09.juni 2017


Stek pizzaen på en steinplate og få en sprø og deilig italiensk pizza!


Fremgangsmåte


 

Start med å sette pizzasteinen i ovnen på ca 230 grader, slik at den er gjennomvarm når du har pizzaen klar.

 

Bunn:

Bland alle ingrediensene til pizzabunnen i en stor bakebolle. Rør det godt sammen med en skje eller sleiv og kna/elt deigen i ca 3 min. Er den for klissete må du tilsete litt mer mel. Del den inn i 6-8 store emner, alt etter hvor store pizzaer du ønsker, og sett den til heving i ca 20-30 min.    

 

Saus: 

Finkutt rødløk, chili og hvitløk. Stek det i olivenolje til den blir myk og får en litt gylden farge. Tilsett de hakkede tomatene og la det hele småkoke i 5 minutter. Smak til med salt pepper og sukker og ha i grovhakket basilikum.

 

Topping:

Når deigen er kjevlet ut smører du et tynt lag med tomatsaus, og drysser osten på toppen. Topp det hele med den ønskede toppingen din og sett den i ovnen på steinplaten i ca 4-7 min (avhengig av hvor varm ovnen er, og hvor tykk bunn du har).  Stek til gylden, topp med ruccola og nyt en deilig italiensk pizza.

 

 -Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com

Ingredienser


 

Bunn:

500 g mel

3 dl lunkent vann

¼ ts gjær

½ ts sukker

¼ ts salt

2-3 ss olivenolje

 

Saus:

1 boks hakkede tomater

½ rødløk

½ chili

2 fedd hvitløk

1 ts sukker

½ dl olivenolje

1 håndfull basilikum

Smak til med salt og pepper

 

Topping:

Revet Ost (mix av jarlsberg, mozzarella og parmesan)

Rødløk

Kapers

Italiensk salami

 

Ruccola

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?