Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Kakao med chili og kanel
Kakao med chili og kanel

Kakao med chili og kanel

Publisert fredag 27.oktober 2017


En varm, deilig kopp med kakao er alltid populært å servere, og med litt ekstra krydder får du en mer spennende smak.


Fremgangsmåte


Ha melk, chili, kanelstang og vaniljestang i en kjele og kok opp under omrøring. Trekk kjelen til side og tilsett grovhakket sjokolade. Rør rundt til sjokoladen har smeltet, og sett kjelen tilbake på laveste temperatur. La kakaoen trekke noen minutter slik at den gode kryddersmaken kommer frem. Siles før servering.

 

TIPS: Pynt gjerne med pisket krem eller mini-marshmallows, toppet med et lite dryss av kanel.

 

-Oppskrift og bilder har vi fått fra Rosendahl-

Ingredienser


·         1 L melk

·         1,5-2 plater med kokesjokolade (her kan du også velge 70 % for et litt sunnere alternativ)

·         1 vaniljestang

·         1 kanelstang

·         ½ - 1 Chili (fjern frøene, men chilien skal ikke hakkes i biter)

·         Eventuelt en klype sukker hvis du vil gjøre kakaoen litt søtere (kan sløyfes)

·         Marshmallows og litt kanel til pynt

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?