Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Kakao med chili og kanel

Publisert fredag 27.oktober 2017


En varm, deilig kopp med kakao er alltid populært å servere, og med litt ekstra krydder får du en mer spennende smak.


Fremgangsmåte


Ha melk, chili, kanelstang og vaniljestang i en kjele og kok opp under omrøring. Trekk kjelen til side og tilsett grovhakket sjokolade. Rør rundt til sjokoladen har smeltet, og sett kjelen tilbake på laveste temperatur. La kakaoen trekke noen minutter slik at den gode kryddersmaken kommer frem. Siles før servering.

 

TIPS: Pynt gjerne med pisket krem eller mini-marshmallows, toppet med et lite dryss av kanel.

 

-Oppskrift og bilder har vi fått fra Rosendahl-

Ingredienser


·         1 L melk

·         1,5-2 plater med kokesjokolade (her kan du også velge 70 % for et litt sunnere alternativ)

·         1 vaniljestang

·         1 kanelstang

·         ½ - 1 Chili (fjern frøene, men chilien skal ikke hakkes i biter)

·         Eventuelt en klype sukker hvis du vil gjøre kakaoen litt søtere (kan sløyfes)

·         Marshmallows og litt kanel til pynt

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Cacas, papirsugerør norske striper 24pk

    Cacas, papirsugerør norske striper 24pk

    Kampanjeslutt: 31.12.2018

    Veil.pris 59,-

    Kr 29,-

    Utsolgt i nettbutikk
  • Eva Trio, white line gryte 3,8l

    Eva Trio, white line gryte 3,8l

    Kr 899,-

    Kjøp
  • Modern House, basis dørslag 25,5cm stål

    Modern House, basis dørslag 25,5cm stål

    Kr 199,-

    Utsolgt i nettbutikk
  • Klubbpris
    Rosendahl, grand cru krus 2 stk. 34 cl

    Rosendahl, grand cru krus 2 stk. 34 cl

    Kampanjeslutt: 31.12.2018

    VEIL. PRIS 249,-

    Kr 199,-

    Kjøp