Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Kjapp rekesalat
Kjapp rekesalat

Kjapp rekesalat

Publisert mandag 16.mai 2016


Kjapp rekesalat med spirer, cayenne og avokado


Fremgangsmåte


Bland yoghurt med finhakket hvitløk, sriracha-saus, saften av én sitron, olivenolje, soyasaus, sukker og finhakkede dillstilker (tuppene brukes i salaten) i arbeidsbollen. 

 

Pill ferske reker eller sil av laken på ferdig- min pillede. Legg dem i en haug på en fjøl og hell dressingen over. 

 

Del avokado og agurk i terninger, salat i båter og tomater i to. Riv basilikum og spirer/karse. Legg alt i en krans tilfeldig rundt rekene, med litt ekstra dressing over. 


Dryss over med litt olivenolje, juice fra 10 sitronen, cayennepepper og salt. Server med hele sitronbåter og godt brød. 

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.no

Ingredienser

4


 Dressing:

  • 3 dl yoghurt
  • (tykk type f. eks. matyoghurt)
  • 3 fedd hvitløk
  • 2 ss sriracha el. annen chilisaus
  • 1 sitron
  • 3 ss XV olivenolje
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts sukker
  • 1 bunt dill
  • 250–300 g pillede reker (helst håndpillede)
  • 1 avokado
  • 1/2 agurk
  • 2 hjertesalat
  • 1 boks cherrytomater (gjerne gule, røde og grønne)
  • 1 bunt basilikum
  • 1 boks eller pose spirer/karse
  • 1 sitron
  • olivenolje
  • cayennepepper
  • server gjerne med godt brød

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • fjøl
  • sil
  • liten arbeidsbolle
  • stort fat 

Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?