Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Knekkebrød

Lag knekkebrød selv! Enkelt og godt.


Ingredienser

  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl gresskarfrø
  • 2 dl linfrø
  • 2 dl solsikkekjerner
  • 175 g finhakkede mandler (bruk stavmikser)
  • 3 ss sammalt rug grov
  • 1 ts fint havsalt
  • 4 dl kaldt kullsyreholdig vann

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 130 grader varmluft (alle ovner har forskjellig varme så her kan man justere hvis de blir for lyse eller for mørke).

Bland alt sammen, la stå i et kvarter.

Bre ut over to bakeplater 31 x 31 cm med en spatel.

Del knekkebrødene i 15 pr. brett ved å trykke spor med en spatel.

Sett inn bakeplatene på rist i stekeovnen, en oppe og en nede.  La stå i 60 min., bytt om på platene og la stå i 60 min. til. 

Legg dem over på rist til de er avkjølt og oppbevar i tett boks.

Knekkebrødene kan varieres etter smak og behov.

Et godt tips er å tilsette en teskje fennikelfrø og to spiseskjeer olivenolje. Da passer de godt til tapas og er perfekt til hummus!

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.