Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Knekkebrød
Knekkebrød

Knekkebrød

Publisert mandag 02.januar 2017


Lag knekkebrød selv! Enkelt og godt.


Fremgangsmåte


Sett stekeovnen på 130 grader varmluft (alle ovner har forskjellig varme så her kan man justere hvis de blir for lyse eller for mørke).

Bland alt sammen, la stå i et kvarter.

Bre ut over to bakeplater 31 x 31 cm med en spatel.

Del knekkebrødene i 15 pr. brett ved å trykke spor med en spatel.

Sett inn bakeplatene på rist i stekeovnen, en oppe og en nede.  La stå i 60 min., bytt om på platene og la stå i 60 min. til. 

Legg dem over på rist til de er avkjølt og oppbevar i tett boks.

Knekkebrødene kan varieres etter smak og behov.

Et godt tips er å tilsette en teskje fennikelfrø og to spiseskjeer olivenolje. Da passer de godt til tapas og er perfekt til hummus!

Ingredienser

30


  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl gresskarfrø
  • 2 dl linfrø
  • 2 dl solsikkekjerner
  • 175 g finhakkede mandler (bruk stavmikser)
  • 3 ss sammalt rug grov
  • 1 ts fint havsalt
  • 4 dl kaldt kullsyreholdig vann

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?