Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Krydret kyllinggryte med fersken

Publisert torsdag 02.mars 2017


Test ut denne gode kyllinggryten med fersken og masse gode krydder!


Fremgangsmåte


Skyll risen godt og ha den i en middels stor gryte med vann, slik at det dekker 1 cm over risen. Kok opp, deretter skru ned varmen og la den trekke ferdig med lokk.

 

Kutt løk, kyllingbryst og paprika i biter. Fres i den store gryten med litt olje.

 

Ha alle ingrediensene til gul curry paste i en blender med litt av fløten (slik at alt går rundt). Kjør til fin masse og tilsett i den store gryten med kylling. Fres litt, tilsett resten av fløten, vann og buljong.

 

Hell laken av ferkenene, skjær dem opp grovt og tilsett gryten. Bland maisenna med gaffel i et glass med litt kaldt vann og rør inn i gryten. Kok opp og smak til med salt og pepper.

 

Server gjerne med lime og koriander.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus - 

Ingredienser

4


  • 2 kyllingbryst med skinn
  • 2 løk
  • 1 paprika

 

Gul curry:

  • ½ sitrongress
  • 1 gul chili
  • 2 sjalottløk
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 ts koriander
  • 1 ts spisskummin
  • 1 ts gurkemeie
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 lime
  • 1 ss ketchup
  • 1 ss fiskesaus (event. soyasaus)

 

  • 3 dl fløte
  • 2 dl vann
  • 1 kylling- el. grønnsaksbuljong terning

 

  • 4 halve hermetiske fersken
  • 2 ss maisenna

 

  • 300 g ris
  • vann

 

  • lime og koriander til servering (kan sløyfes)

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Klubbpris
    Le Creuset, rund gryte 4,2l creme

    Le Creuset, rund gryte 4,2l creme

    Kampanjeslutt: 21.01.2018

    VEIL. PRIS 2 199,-

    Kr 1 611,-

    Kjøp
  • Modern House, bøk sleiv med hull

    Modern House, bøk sleiv med hull

    Kr 49,-

    Kjøp