Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Lammegryte
Lammegryte

Lammegryte

Publisert onsdag 25.september 2019


Deilig oppskrift på smakfull lammegryte


Fremgangsmåte


Denne lekre lammegryten kan nytes hele året, men passer ekstra godt til de kalde vintermånedene. Retten er enkel å tilberede og fylt med smak, lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang.

 

  1. Vend kotelettene i en blanding av mel, salt og pepper og stek de gylne i godt smør
  2. Skjær gulrøttene i litt store biter og grovhakk en håndfull persille
  3. Skjær løken i to deler
  4. Legg koteletter, gulrøtter, persille og løk i en stor gryte og hell over ca. 1 liter vann
  5. La det koke på svak varme i ca. 1 time eller til kjøttet er helt mørt
  6. Server med gode poteter eller store hvite bønner og fersk persille.

 

Oppskriften har vi fått fra Le Creuset i samarbeid med Matkanalen.

Ingredienser

4-6


  • Ca. 8 små lammekoteletter (Beregne ca. 2 koteletter per person)
  • 8-10 gulrøtter
  • 8 delikatesseløk
  • 1 persillebunt
  • Hvetemel
  • Salt og pepper

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?