Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Mangosorbet
Mangosorbet

Mangosorbet

Publisert mandag 19.mars 2018


Enkel, frisk og sunn dessert!


Fremgangsmåte


Kjør frossen mango, vaniljekesam eller yoghurt sammen i en blender eller matprosessor, smak til med søtning hvis du ønsker det. Sorbeten kan enten serveres med en gang, eller fryses ned til servering senere.

 

Denne oppskriften kan fint brukes med andre typer bær og frukt for å få en annen smak og farge.

 

Her servert i Holmegaard Perfection cocktail- og champagneglass 

Ingredienser

4


300 g frossen, oppskåret mango

300 g vaniljekesam / yoplait vaniljeyoghurt (mengde kan justeres litt etter eget ønske)

Eventuell søtning etter ønske (her kan man bruke litt honning, melis eller sukrinmelis)

 

Pynt gjerne med sitronmelisse eller strø litt mørk sjokolade på toppen

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?