Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Pulled pork taco
Pulled pork taco

Pulled pork taco

Publisert torsdag 12.mai 2016


Pulled pork-taco med coleslaw


Fremgangsmåte


Bak små, tynne sesamtortillas og hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Skjær av svoren, gni tacokrydderet inn i ribben, legg i en ildfast form og hell olje
over så det dekker. Bak i ovnen på 150 °C i ca. 2–2 ½ time. Riv kjøttet i biter og stek
dem sprø i matolje i stekepannen. Bland i BarbieKu-sausen og smak til med salt og
pepper.

 

Til coleslaw finsnittes kål og løk og blandes med aïoli/majones og eddik. Smak til med salt
og pepper. Ha litt av coleslawen i bunnen av lefsen og legg kjøttet over. Pynt med koriander,
rød chili i strimler og limebåt på toppen.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 12 tynne sesamtortillas
  • 1 kg tynnribbe
  • ½ l matolje
  • 2 ss hot taco krydderolje
  • 200 g BBQ-saus

Coleslaw:

  • 1 dl aïoli eller majones
  • ¼ hodekål
  • ½ løk
  • 1 ss hvitvinseddik
  • koriander, rød chili i strimler
  • og limebåter til pynt

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?