Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Pulled pork taco

Pulled pork-taco med coleslaw


Ingredienser

  • 12 tynne sesamtortillas
  • 1 kg tynnribbe
  • ½ l matolje
  • 2 ss hot taco krydderolje
  • 200 g BBQ-saus

Coleslaw:

  • 1 dl aïoli eller majones
  • ¼ hodekål
  • ½ løk
  • 1 ss hvitvinseddik
  • koriander, rød chili i strimler
  • og limebåter til pynt

Fremgangsmåte

Bak små, tynne sesamtortillas og hold dem varme i aluminiumsfolie.

 

Skjær av svoren, gni tacokrydderet inn i ribben, legg i en ildfast form og hell olje
over så det dekker. Bak i ovnen på 150 °C i ca. 2–2 ½ time. Riv kjøttet i biter og stek
dem sprø i matolje i stekepannen. Bland i BarbieKu-sausen og smak til med salt og
pepper.

 

Til coleslaw finsnittes kål og løk og blandes med aïoli/majones og eddik. Smak til med salt
og pepper. Ha litt av coleslawen i bunnen av lefsen og legg kjøttet over. Pynt med koriander,
rød chili i strimler og limebåt på toppen.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.