Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Råkrem med bær eller syltetøy
Råkrem med bær eller syltetøy

Råkrem med bær eller syltetøy

Publisert mandag 16.mai 2016


Råkjapp og rågod!


Fremgangsmåte


Fremgangsmåte:

Visp eggeplommer og sukker til eggedosis og vend i pisket krem. Legg bær eller godt syltetøy i en skål og ha kremen over. Skulle du bare ha fryste bær tilgjengelig, server dem litt halvtinte, det er friskt og godt.

 

 

-Oppskrift og bilde har vi fått fra Flying Culinary Circus-

www.fccircus.com 

Ingredienser

4


  • Alle slags typer bær
  • Alle slags typer syltetøy

 

Råkrem:

  • 3 eggeplommer
  • 3 ss sukker
  • 2 1⁄2 dl kremfløte 

Forberedelser


Samme dag:

Rens bær. Pisk krem.


Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?