Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Saftige kyllingspyd
Saftige kyllingspyd

Saftige kyllingspyd

Publisert søndag 28.juni 2020


med marinert kylling


Fremgangsmåte


Varm oljen i en middels stor kjele.

Tilsett løken og stek til den er myk og blank, skal ikke brunes.

Tilsett hvitløk og ingefær, og la det varmes i omtrent 1 minutt.

Tilsett de resterende ingrediensene unntatt kyllingen og la det småkoke i 10 minutter.

Fjern fra varmen og la avkjøle.

Ta vare på halvparten av sausen, skal brukes til servering.

Legg kyllingen i en pose som kan lukkes og hell i den gjenværende sausen.

Lukk posen og vend den litt frem og tilbake for å sikre at kyllingstrimlene er helt belagt i sausen. Mariner over natten i kjøleskapet.

Bløtlegg bambuspydene i vann i 20 minutter. Dette vil forhindre at de brenner på grillen.

Fjern kyllingen fra marinaden og tre kyllingen på spydene.

Pensle rillene på Le Creuset grillpannen og forvarm på middels temperatur i ca 5-10 min. Legg kyllingspydene på grillpannen og stek til de er godt brunet på den ene siden.

Vend kyllingen med litt av den resterende sausen. Grill i ytterligere i ca 5 minutter.

Server de ferdige grillspydene med resten av sausen.

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Le Creuset.

Ingredienser

4


  • 2 ss. Rapsolje
  • 1 liten løk, finhakket
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 3 ss. finhakket fersk ingefær
  • 125 ml tomatsaus
  • 4 ss. brunt sukker
  • 5 ss. Soyasaus
  • 3 ss. Eplecidereddik
  • 1 ts sesamolje
  • 1 ts røde chiliflak
  • 2 ts finhakket fersk persille
  • 500 g kyllingfilet, skjæres i strimler
  • Bambusspyd

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?