Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Sashimi med ponzu-saus

Publisert torsdag 12.mai 2016


Sashimi med ponzu-saus, lime, mango og koriander


Fremgangsmåte


Bruk en kniv med langt skarpt knivblad og skjær fisken i tynne skiver i lange drag. Legg
fisken utover fatet, slik at dette dekkes gradvis mens du kutter.

 


Kutt mango og avokado i terninger og legg rett oppå fisken. Del granateplet i to og kakk
på toppen av skallet med en skje for å la frø falle rett på laksen. Riv over litt koriander.
Legg på litt ruccola og syltet ingefær.

 


Finkutt chili (uten frø), hvitløk og ingefær. Bland med saften av fire lime, soyasaus og
lake fra den syltede ingefæren.

 


Hell sausen over fisken og server med spisepinner.

 

- Oppskrift og bilde har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 1 stor lakseloin ca. 600 g


Mangosalat:

  • 1 mango
  • 1 avokado
  • 1 granateple
  • 1 bunt koriander
  • litt ruccola
  • 2 ss syltet ingefær


Ponzu-saus:

  • 1 chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 bit ingefær, tommelstor
  • 4 lime
  • ½ dl soyasaus
  • 3 ss lake fra syltet ingefær

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • stort fat
  • liten bolle m/gaffel oppi
  • kniv med langt skarpt knivblad

Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Fiskars, FF+ asiatisk kokkekniv

    Fiskars, FF+ asiatisk kokkekniv

    Kr 429,-

    Kjøp
  • Fiskars, FF+ grønnsakskniv

    Fiskars, FF+ grønnsakskniv

    Kr 269,-

    Kjøp
  • Joseph Joseph, index stor mørk grå

    Joseph Joseph, index stor mørk grå

    Kampanjeslutt: 31.12.2018

    Veil.pris 999,-

    Kr 499,-

    Utsolgt i nettbutikk