Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Sashimi med ponzu-saus
Sashimi med ponzu-saus

Sashimi med ponzu-saus

Publisert torsdag 12.mai 2016


Sashimi med ponzu-saus, lime, mango og koriander


Fremgangsmåte


Bruk en kniv med langt skarpt knivblad og skjær fisken i tynne skiver i lange drag. Legg
fisken utover fatet, slik at dette dekkes gradvis mens du kutter.

 


Kutt mango og avokado i terninger og legg rett oppå fisken. Del granateplet i to og kakk
på toppen av skallet med en skje for å la frø falle rett på laksen. Riv over litt koriander.
Legg på litt ruccola og syltet ingefær.

 


Finkutt chili (uten frø), hvitløk og ingefær. Bland med saften av fire lime, soyasaus og
lake fra den syltede ingefæren.

 


Hell sausen over fisken og server med spisepinner.

 

- Oppskrift og bilde har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 1 stor lakseloin ca. 600 g


Mangosalat:

  • 1 mango
  • 1 avokado
  • 1 granateple
  • 1 bunt koriander
  • litt ruccola
  • 2 ss syltet ingefær


Ponzu-saus:

  • 1 chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 bit ingefær, tommelstor
  • 4 lime
  • ½ dl soyasaus
  • 3 ss lake fra syltet ingefær

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • stort fat
  • liten bolle m/gaffel oppi
  • kniv med langt skarpt knivblad

Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?